Welkom bij Detepo

Service

Service

Detepo is dagelijks goed bereikbaar. Voor vragen over ons of over onze producten en diensten kunt u per e-mail contact opnemen met Detepo via het contactformulier. U kunt ons ook bellen op 020 261 69 35, van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 18:00 uur. Laat u adviseren door onze experts

Bij Detepo denken we graag met u mee. Elke situatie vraagt om een andere oplossing. Onze experts denken graag met u mee en helpen u zoeken naar een juiste oplossing. 

Installatie service

Met onze installatieservice zorgen wij ervoor dat de installatie van onze systemen altijd met de grootst mogelijke precisie wordt gedaan. Onze monteurs worden opgeleid om vooral netjes en zorgvuldig te installeren en de werkvloer op en top achter te laten. Alles wordt keurig en netjes opgeleverd we zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Relatie Service Abonnement

Met onze Relatie Service Abonnement bieden wij onze klanten de mogelijkheid om tegen een tarief v.a. € 99,00 per jaar het artikelbeveiligingssysteem tegen winkeldiefstal preventief te onderhouden. Maar wij bieden nog meer voordeel!

Wij ontzorgen u zodat u weet waar u aan toe bent. Een prettig idee. Neem vandaag nog contact met ons op en samen vinden we de juiste oplossing.

Met vriendelijke groeten,

 

Het gehele Detepo team.