Welkom bij Detepo

Detepo

Detepo winkelbeveiliging is gespecialiseerd op het gebied van winkelbeveiliging. Wij zorgen met onze jaren lange ervaring voor een veilige winkel en/of bedrijfsomgeving. Wij leveren en installeren een uitgebreid assortiment aan winkelbeveiliging, variërend van de alarmpoortjes bij de ingang tot aan een voor het oog onzichtbaar antidiefstal systeem.

Alarmpoortjes, ook wel antidiefstal poortjes genoemd zijn bedoeld om iedere vorm van diefstal te voorkomen door gebruik van beveiligingslabels aan uw producten. Tevens leveren wij alles op het gebied van kledinglabels, ontlabelaars, stickertags en andere benodigdheden.

Samenwerkingen

Detepo werkt samen met verschillende bedrijven en leveranciers. Enkele partners van Detepo zijn: SoloTech, MTC EAS.

RF technologie 

Radiofrequentie (RF) alarmpoorten worden al jaren gebruikt om winkeldiefstal tegen te gaan. Het is een geschikte oplossing voor bijvoorbeeld kledingwinkels, warenhuizen en supermarkten. De keuze aan RF antennes is zeer breed. 

AM technologie 

Akoestisch-magnetische (AM) alarmpoorten zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld kledingwinkels, warenhuizen en voor winkels die cosmetica, ijzerwaren en allerlei elektrische producten verkopen. Geen andere technologie overbrugt grotere afstanden dan AM technologie. 

Onze producten en diensten zijn geschikt voor verschillende branches en zijn van hoge kwaliteit gekoppeld aan een scherpe prijs.  Wij helpen u te ontzorgen zodat u zich kunt richten op uw onderneming.       

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan. Detepo Winkelbeveiliging staat garant voor scherpe tarieven maar vooral het ontzorgen van de klant. Tel. 020 261 69 35.