You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Your shopping cart is empty!

English

Alarmlabels

Alarmlabels

Alarmlabels ook wel beveiligingslabels of hardtags genoemd zijn er in veel verschillende soorten en maten. De zogenoemde hardtags of kledinglabels zijn vooral bedoeld voor aan kleding. Met de bijbehorende alarmpoortjes is elk kleding stuk goed beveiligd. Ook stickertags werken op een artikelbeveiligingssysteem alleen worden die vaker in bijvoorbeeld een drogisterij gebruikt.

Soorten alarmlabels

Voor elk product is er wel een speciale alarmlabel. Verkoopt u bijvoorbeeld brillen? Dan is daar een speciale brillentag voor. Voor een slijterij is het bijvoorbeeld handig om gebruik te maken van bottletags die perfect om een fles passen. Maar ook inkttags met inkt erin of een jewelry tag speciaal voor juweliers is beschikbaar.

Stickerlabels

Stickerlabels ook wel stickertags genoemd zijn er in vele soorten en maten. Van een kleine stickertag met een AM frequentie tot aan een 50x50 mm. Stickerlabel met RF frequentie. Maar ook Softlabels en stickers met barcode behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen over onze producten, of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: (020) 261 69 35 of via mail: info@detepo-winkelbeveiliging.nl