You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Your shopping cart is empty!

English

Klantenteller

Klantenteller

Met een klantenteller telt u het aantal bezoekers van uw winkel. Bij Detepo heeft u de keuze uit verschillende soorten klantentelsystemen. Wilt u een simpele klantenteller kopen waarmee u elke dag  snel kunt zien hoeveel bezoekers u heeft gehad dan kunt u het beste gaan voor een draadloze klantenteller. Met een draadloze klantenteller leest u gemakkelijk de gegevens uit op het display van de klantenteller. Wilt u exact weten hoeveel bezoekers op een bepaald tijdstip uw winkel hebben bezocht dan kunt u beter een webbased klantentelsysteem kopen. Met een webbased klantentelsysteem kunt u waar ook te wereld op elk moment uw bezoekers gegevens inlezen. Ook kunt u met een webbased klantentelsysteem analyses maken hoe de bezoekers aantallen bijvoorbeeld per maand of per jaar zich verhouden.

Hoe werkt een klantenteller

De meeste klantentellers en klantentelsystemen werken op het principe van een onderbreking van een horizontale infrarode straal. Een zender stuurt een infrarode straal naar een ontvanger en wanneer deze straal wordt onderbroken dan wordt dit gedetecteerd en wordt dit geregistreerd als een telling.  Ook leveren wij een klantenteller met camera. Het klantentelsysteem met camera werkt op een iets andere manier. Door het aantal personen te tellen die door het beeld lopen en de bijbehorende software kunt u makkelijk de gegevens uitlezen in de recorder.

Klantentelsysteem installeren

Bij alle klantentelsystemen die Detepo levert zit een duidelijke installatie handleiding. Een draadloze klantenteller installeert u gemakkelijk zelf door batterijen erin te doen en de klantenteller op te hangen en u kunt er al gebruik van maken. Met een webbased klantentelsysteem is het iets ingewikkelder. U kunt goed de installatie handleiding door nemen en het klantentelsysteem zelf installeren of u kunt gebruik maken van onze professionele monteurs die u ook het een en ander kunnen uitleggen over het systeem.

Heeft u vragen over onze producten, of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: (020) 261 69 35 of via mail: info@detepo-winkelbeveiliging.nl