You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Your shopping cart is empty!

English

Kleding beveiliging

Kleding beveiliging

Winkeldiefstal is een van de grootste problemen die u tegenkomt als ondernemer. Met kleding beveiliging zorgt u ervoor dat uw derving minimaal wordt. Als u veel te maken heeft met diefstal van kleding uit uw winkel en u wilt dat voorkomen dan is het een goede zaak om uw kleding te laten beveiligen door Detepo. Dat kunt u doen door een artikelbeveiligingssysteem te laten installeren en u kleding te labelen. Kleding labelen heeft ook een preventieve werking. Hierdoor ziet de bezoeker dat de kleding beveiligd is en dat het niet gemakkelijk is om de kleding ongezien te stelen.

Soorten kleding beveiliging

Detepo levert verschillende soorten van kleding beveiliging. Van de beveiliginglabels (ook wel hardtags genoemd) voor aan kleding tot aan kleine stickertags die u gemakkelijk overal op plakt. Het voordeel van deze zichtbare kleding beveiliging is naast dat het diefstal tegengaat het ook preventief werkt. Ook onzichtbare kledingbeveiliging behoort tot de mogelijkheden bij Detepo. Door bijvoorbeeld een voor het oog onzichtbaar systeem te installeren bij de ingang van uw winkel kunt u winkel diefstal tegengaan.

Heeft u vragen over onze producten, of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: (020) 261 69 35 of via mail: info@detepo-winkelbeveiliging.nl