You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Your shopping cart is empty!

English

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging zorgt voor een veilig gevoel voor u en uw medewerkers. Met de winkelbeveiligingssystemen van Detepo houdt u winkeldiefstal tegen en kwaadwillende buiten de deur.

Producten voor winkelbeveiliging

Er zijn vele producten voor winkelbeveiliging beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van alarmpoortjes die geplaatst worden bij de ingang van uw winkel en op deze manier uw producten beveiligen. Ook metaaldetectie en camerabeveiliging zijn goede methodes om uw winkel te beveiligen. De meest voorkomende methode voor winkelbeveiliging zijn toch wel de alarmpoortjes. Met beveiligingslabels aan uw producten is het zo goed als onmogelijk om ongezien uw winkel te verlaten zonder af te rekenen. Beveiligingslabels zijn er in vele soorten en maten. Van de zogenoemde alarmlabels ook wel hardtags genoemd tot aan stickertags. Maar ook bottletags en brillentags behoren tot de alarmlabels.

Installatie van winkelbeveiliging

Voor veel oplossingen op het gebied van winkelbeveiliging moet er een installatie plaats vinden. Bij Detepo hebben we gespecialiseerde monteurs opgeleid voor het installeren van bijvoorbeeld een set alarmpoortjes. Een installatie is niet zomaar gedaan er komt een hoop bij kijken om de alarmpoortjes optimaal te laten werken. Vaak hebben de monteurs te maken met veel omgevingsfactoren waardoor er een storing kan optreden. De installatie door professionele monteurs van Detepo zorgen ervoor dat u winkel op en top beveiligd wordt.

Heeft u vragen over onze producten, of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: (020) 261 69 35 of via mail: info@detepo-winkelbeveiliging.nl